Jogi nyilatkozat

Címeres tégla, szeletelt tégla termékek vásárlása, és a honlap használata

    A cimerestegla.hu weboldal vállalkozásaink saját üzemeltetésében működik. Szabadon látogatható, olvasható, ugyanakkor szöveges és képi anyagaink a szerzői jog védelme alá esnek!

Saját otthoni célú felhasználásra letölthetőek, ugyanakkor nyilvános helyen, nyilvános közösségben, vagy interneten történő megjelenítése, engedélyünk nélkül tilos!

A pecsétes, címeres téglák, szeletelt tégla termékek képeinek elkészítése, szerkesztése, honlapjainkra való feltöltése, nagyon sok munkát igényel, ezért minden esetben fellépünk azok ellen, akik képeinket engedély nélkül használják!

A cimeretegla.hu honlap nem használ semmiféle cookie-t, látogatóinkról nem gyűjtünk információkat, és a honlap sem telepít a látogatók számítógépeire netes alkalmazásokat.

A honlapon szereplő képek, egy-egy termékcsoport illusztrációjaként szerepelnek, az aktuális készleten lévő pecsétes tégla, címeres tégla, vagy éppen szeletelt tégla termékek színben, méretben, struktúrában eltérhetnek a honlapon lévő illusztrációktól.

A honlapon szereplő árak nem minősülnek ajánlattételnek, csak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Köszönjük, hogy honlapunkat látogatja, szívesen vesszük érdeklődését!

Nagy Balázs & Balog János

   Termékeink, szolgáltatásaink idegen nyelven a honlap aloldalain:

Cimerestegla.hu / Verblendsteine  Köszönjük, ha német ismerősének ajánl minket!

Hamarosan angolul is!